Barcelona i Spanien

Barcelonas Nattliv

Barcelona nattliv Barcelona har egentligen gått från att vara en relativt trist stad utan turister och utan något större nattliv till den staden den är idag. Här finns nattliv som flertal turister vill uppleva. Här finns nästan alltid någonting som passar både han och hennes smak. Helgerna i Barcelona och då mest Fredag och Lördagarna är de mest livliga kvällarna. Oftast så börjar man inte gå ut förrän sent på natten om man vill gå på diskotek. Detta då man oftast inte äter förrän kl 21.00 och därefter så tar man det lugnt och framåt kl 1-3 tiden så börjar folk ockupera barerna samt nattklubbarna och dessa håller öppet till tidigt på morgonen.
Åker man hit så kommer ni upptäcka att det finns flera olika typer av nattklubbar med allt från Jazz, Techno till Irländska pubar samt även då så klart Salsa klubbar.
En sak man bör tänka på när man resor utomlands är att inte ha med sig alldeles för mycket dyrbarheter när man går ut, samt se till att ha koll på sin plånbok. För där det finns folk finns oftast även kriminella människor och då först och främst ficktjuvar.


Hem

Sevärdheter

Transport

Kultur

Allmänt

Sport
Copyright (c) 2019 Barcelonaresan.se