Barcelona i Spanien

Åka till Barcelona

Flygplatsen El Prat Barcelona är en verkligen vacker storstad med många distrikt som ligger i Spanien. Denna stad har varit en honungsburk som har lockat flera miljoner av personer från hela världen varje år. Staden är fylld av en rik historia och arkitektur. Att ta sig hit är inte särskilt svårt, det går flertal flyg från Sverige, Danmark som går ner till Barcelona International Airport. Denna flygplats utanför Barcelona är en av de största i Spanien. Flygplatsen är mer känd som El Prat. Flygplatsen ligger ungefär 10 kilometer utanför staden. Och det är lätt att ta sig in till Barcelona via buss,taxi eller tåg.
Att ta en taxi kan kosta runt 25 Euro medans en busstur behöver inte kosta särskilt mycket. Det är möjligt att köpa ett 10 kort i bussarna/metron och detta tio kort kostar 7 Euro. Så det blir avsevärt billigare att åka tåg, buss än att ta Taxi.
Eftersom Barcelona alltid varit en hamnstad så har det blivit populärt för kryssningsfartyg att lägga till här i Barcelona. Så åker man på en kryssning i medelhavet så är det stor chans att kryssningsfartyget kommer att lägga till här i Barcelona.


Hem

Sevärdheter

Transport

Kultur

Allmänt

Sport
Copyright (c) 2007 Barcelonaresan.se